Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO) gaat de komende periode aan de slag met 3 nieuwe klinische praktijkrichtlijnen (KPR’s). De eerste stap in het ontwikkelingsproces is het inventariseren van ervaren knelpunten in de praktijk rondom de specifieke thema’s. Hiermee kan KIMO de nieuwe KPR’s goed laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Help mee en geef jouw knelpunten door.
  2. Op woensdag 24 en vrijdag 26 mei gaan onze visiteurs op pad om zo veel mogelijk praktijkvisitaties uit te voeren. Denk je erover na om je praktijk te laten visiteren, maar ben je er nog niet aan toe gekomen om je aan te melden of een datum te prikken? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor 1 van de KNMT Visitatiedagen.
  3. Een praktijkeigenaar en een tandarts-zzp’er moeten samen toetsen of de uitvoering van de modelovereenkomst van opdracht overeenstemt met de daadwerkelijke afspraken. Is dit het geval, dan is de kans op schijnzelfstandigheid erg klein. Dit volgt uit de uitspraak die de Hoge Raad in het Deliveroo-arrest heeft gedaan.
  4. Deze week is de ramadan van start gegaan. Tijdens deze periode – die duurt tot 20 april - worden moslims geacht om van zonsopgang tot zonsondergang geen eten en drinken te nuttigen. De ramadan kan van invloed zijn op het tandartsbezoek, de tandarts-behandelingen en de mondhygiëne. Deze 9 adviezen kunnen je helpen om rekening te houden met patiënten in de praktijk die aan de ramadan meedoen.
  5. De ledenraad van de KNMT heeft 3 nieuw gekozen leden en 2 herkozen leden die een tweede en tevens laatste termijn mogen vervullen. De Algemene Vergadering van 21 april 2023 zal de eerste vergadering in de nieuwe samenstelling zijn.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020