Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Stel je de volgende dag eens voor: de werkdag is druk en strak gepland en je moet haasten om aan het einde van de dag op tijd thuis te zijn. De thuissituatie vraagt ook om een strakke planning, ergens moet er ook nog worden gesport, maar eigenlijk is er geen tijd en voor je gevoel ook te weinig energie over. Herkenbaar?
  2. Onder tandartsen zorgen vooral fysieke klachten als overbelasting van schouders, armen en handen voor uitval. Maar ook de verhoogde werkdruk speelt mee. Hoe sta jij ervoor? Doe de speciale stress-scan voor tandartsen en kom zonodig in actie.
  3. In iedere praktijk komt het wel eens voor: een agressieve of handtastelijke patiënt. Heel vervelend, grensoverschrijdend gedrag, hoe ga je daar mee om? Waar trek jij de grens? En is jouw grens gelijk aan die van jouw collega(‘s)? Het helpt dat je met je team bepaalt waar de praktijk een grens trekt. Maar vooral ook: wat je doet als een patiënt of bezoeker die grens overschrijdt. Is er in jouw praktijk nog niets vastgelegd? Dan helpt dit stappenplan je op weg.
  4. Praktijkhoudende KNMT-leden kunnen sinds vorig jaar gebruikmaken van de geavanceerde RI&E-manager om een risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E) uit te voeren en plan van aanpak op te stellen. De ervaring leert dat de RI&E’s en plannen van aanpak niet altijd volledig zijn. We geven je 5 tips om de puntjes op de i te zetten.
  5. In oktober 2020 zou de KNMT enkele fysieke bijeenkomsten houden over de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd), die op 1 januari in werking trad. Helaas kunnen deze vanwege corona niet doorgaan. Omdat goede interactie met deelnemers op prijs wordt gesteld is het voornemen de bijeenkomsten maandag 8 en/of 22 maart 2021 te laten plaatsvinden. Meer informatie volgt te zijner tijd.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020