Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. De KMNT ontvangt regelmatig vragen van leden over onder bewind staande patiënten en wat de regels zijn omtrent het behandelen bij dergelijke omstandigheden. Een recente uitspraak van de rechtbank biedt een mooi, concreet voorbeeld om van te leren. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.
  2. Regelmatig gaan er nep- of phishing-mails rond waarmee internetcriminelen proberen in te breken in de software van een computersysteem. Dat overkomt ook mondzorgpraktijken. Hoe herken je dit soort mails en berichten? We zetten 7 aandachtspunten op een rij.
  3. Stoptober komt er weer aan. Wil je deze jaarlijkse stoppen-met-roken-actie in jouw praktijk promoten en je patiënten motiveren om mee te doen? Maak dan gebruik van de gratis promotiematerialen of geef een 'very brief (stop) advice'.
  4. Vanaf 1 augustus kunnen mondzorgaanbieders rekeningen met betrekking tot de mondzorg aan Oekraïners digitaal declareren via de RMO (Regeling Medische zorg Ontheemden). Omdat de regeling al per 1 juli in werking is getreden, kunnen behandelingen vanaf deze datum worden gedeclareerd. De regeling wordt uitgevoerd door DSW.
  5. Tot en met 21 augustus kun je als tandarts-praktijkhouder een aanvraag doen voor subsidie vanuit de SectorplanPlus-regeling. Deze subsidies zijn bedoeld voor opleidingen voor personeel in loondienst, zoals tandarts- en preventie-assistenten. De regeling moet een extra impuls geven aan opleidingsprojecten binnen zorg en welzijn gericht op instroom en opleiding van nieuw personeel, opscholing van huidig personeel, behoud van medewerkers en het opleiden van extra praktijk-/werkbegeleiders.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020