Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Als vervolg op de berichtgeving van gisteravond en vanochtend over de voortgang van de gesprekken over de financiƫle compensatie informeren we jullie over het bijgevoegde persbericht van de gezamenlijke mondzorgkoepels over de ontstane situatie.
  2. Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt nog steeds toe. Wat betekent dit voor mondzorgpraktijken en de mensen die er werken? Lees hier de laatste stand van zaken.
  3. Vandaag hebben ANT, NVM-mondhygiƫnisten, ONT en KNMT gezamenlijk een noodoproep gedaan inzake het acute gevaar waarin de mondzorg verkeert. De hele dag zijn wij in overleg geweest met VWS, NZa en ZN en is keer op keer benadrukt hoe hoog de nood is en wat de contouren moeten zijn van een pakket aan steunmaatregelen voor de mondzorg:
  4. De ledenraad van de KNMT krijgt met ingang van de eerstvolgende Algemene Vergadering vijf nieuwe leden. Drie ervan zijn recent gekozen door middel van verkiezingen waarbij KNMT-leden hun stem konden uitbrengen: Michiel de Cleen (namens de gedifferentieerde tandartsen), Veronique Smolenaars-de Looff (namens de Limburgse praktijkhouders) en Faust de Kleijn (namens de praktijkhouders in de regio Gelderland Centraal).

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020