Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Een wens van velen kwam op 1 januari 2021 uit: KNMT en ANT vormen samen een nieuwe, dynamische beroepsvereniging. Net op tijd, want 2021 belooft een jaar vol uitdagingen te worden. De acht bestuursleden vertellen wat de leden dit jaar van de KNMT kunnen verwachten.
  2. De KNMT roept tandartsen op om de campagne ‘Een gezond gebit is kinderspel’ in het kader van Wereld Mondgezondheidsdag te delen in hun praktijk. Nadat deze KNMT-campagne vorig jaar maart moest worden stopgezet vanwege de coronacrisis, wordt ze nu opnieuw gelanceerd. Doe jij ook mee?
  3. De Mondzorgalliantie wil van het ministerie van VWS opheldering over de aanpak en de planning van coronavaccinaties voor de mondzorg. In een brief stellen KNMT, NVM-mondhygiënisten en ONT dat de informatievoorziening van het ministerie hapert en onduidelijk is.
  4. Het coronavirus COVID-19 waart rond in Nederland. Wat betekent dit voor mondzorgpraktijken en de mensen die er werken? Lees hier de laatste stand van zaken.
  5. De NOW-regeling heeft als doel om werkgevers financieel te ondersteunen om zoveel mogelijk werknemers in dienst te houden voor de uren die zij werkten voordat sprake was van COVID-19. Er kunnen zich echter situaties voordoen, waarin ondanks dat aan alle verplichtingen van de regeling wordt voldaan, de NOW (gedeeltelijk) moet worden terugbetaald. Uit beantwoording van kamervragen door minister Koolmees blijkt dat het zinvol kan zijn om in die gevallen bezwaar aan te tekenen tegen de definitieve berekening van de NOW 1.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020