Tandartspraktijk Nijmegen

Tel: 024 - 348 00 20

default_img.jpg

KNMT Nieuws

  1. Waar loop je bij het gebruik van de Meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld tegenaan? Wat zijn lastige casussen en met welke dilemma's heb je te maken? Dat onderzoekt Augeo Foundation, de organisatie die professionals ondersteunt bij het gebruik van de meldcode. Doe mee met het anonieme onderzoek, het kost je slechts 3 minuten.
  2. De Oekraïense vluchtelingen zijn inmiddels al enkele maanden in Nederland, maar toch worden veel vluchtelingen nog gratis geholpen. Dit blijkt uit de voorlopige resultaten van een ledenpeiling die de KNMT onlangs heeft gehouden.
  3. 68 procent van de tandartsen kreeg in de afgelopen drie jaar weleens het verzoek van een patiënt om een gezonde of goed behandelbare tand of kies te verwijderen. Dat blijkt uit onderzoek van Dyonne Broers dat onlangs verscheen in The Journal of the American Dental Association (JADA) en dat in samenwerking met de KNMT werd uitgevoerd.
  4. Als een patiënt zijn eigen belangen niet langer kan behartigen, kan een vertegenwoordiger nodig zijn die beslissingen voor hem neemt. Een aantal vormen van vertegenwoordiging wordt bij wet geregeld, namelijk curatele, bewind en mentorschap. Welke gevolgen hebben ze voor de tandarts-patiëntrelatie?
  5. Als er een klacht wordt ingediend bij de KNMT Klachtenservice, dan kan je als aangeklaagde tandarts rekenen op de support van een klachtondersteuner. Tandarts Theo Goedendorp - klachtondersteuner van het eerste uur - legt je uit wat een klachtondersteuner doet en wat die rol nou zo interessant maakt.

tandarts oosterhout tand

Onze openingstijden

maandag:      08.00 - 16.45 uur
dinsdag:        08.00 - 16.45 uur
woensdag:    08.00 - 16.45 uur
donderdag:   08.00 - 16.45 uur

Adresgegevens

Tandartspraktijk Nijmegen
A.B.C. Suermondt en  S. van Riel  (tandartsen)
Jacques Tatistraat 1
6515 LM Nijmegen
Tel: 024-3480020